Familia din punct de vedere spiritual

http://libris.ro

Este important sa recunosti ca nu ne-am nascut intamplator in familiile noastre. Exista un motiv pentru care aceasta este familia noastra si nu alta. Totul face parte dintr-un model de crestere spirituala, prin care trebuie sa trecem. nu conteaza daca ne-am nascut in bogatie sau saracie, din parinti buni sau rai sau daca am crescut orfani, fara nici un parinte. Cele mai dificile experiente ofera oportunitati de crestere spirituala.

Oamenii fac fata problemelor familiale in mdo diferit. Unii sunt foarte puternici si trec prin adversitati fara probleme, in timp ce altii sunt bantuiti de traumele din copilarie, care pot ramane cu ei pentru tot restul voetii lor. Ceea ce trebuie noi sa intelegem este ca toti avem capacitatea de a trece peste orice fel de probleme din viata noastra si de a ne ridica deasupra lor, inclusiv peste cele mai dificile scenarii familiale. Oricat de grele ar fi aceste situatii, Dumnezeu ne da mereu curajul spiritual de a trece peste ele.

Daca ai probleme cu un membru al familiei, trebuie sa faci tot posibilul pentru a schimba lucrurile. Trebuie sa fii deosebit de atent si sa nu dai vina pe ceilalti pentru ceea ce se intampla. Priveste in iniam ta si vezi care este contributia ta la aceasta situatie, astfel incat sa ai mintea limpede. Daca simti ca esti curat, atunci va trebui sa folosesti lumina care te va ajuta sa te mentii deasupra nelinistii din viata ta.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*