Cum sa-ti faci o amuleta pentru protectie, bani, relatii sentimentale, etc

Putini oameni din lumea antica si-ar fi permis vreodata sa faca ceva deosebit fara sa poarte o amuleta – un obiect special conceput pentru a-i proteja de rau. Cristalele erau folosite frecvent in acest scop. Copiilor mici li se dadeau siraguri protectoare cu hematit, carneol si jasp, pentru a li se asigura bunastarea inca de la nastere. Preotii foloseau pietrele pentru vindecare si protectie impotriva influentelor malefice din aceasta lume si din cele supranaturale. Inelul cu ametist pe care il poarta episcopii moderni joaca acelasi rol de protectie si de binecuvantare.

Exercitiu: crearea unei amulete

Alege un cristal rotunjit sau fatetat, pe care l-ai purificat inainte. Daca doresti sa porti amuleta pe corp alege un cristal gaurit. Fa-ti o curatare energetica, tine cristalul in mana si roaga-l sa-ti ofere protectie, sanatate, abundenta sau orice iti doresti. Precizeaza foarte clar ce anume doresti sa faca piatra. Daca lucrezi cu o zeitate personala sau cu o fiinta angelica, roag-o sa impregneze piatra cu energia ei. Daca lucrezi cu simboluri, deseneaza simbolul cel mai adecvat pe cristal cu un marker permanent. Plaseaza cristalul intr-un saculet si poarta-l la tine la buzunar sau la gat. Daca doresti, poti purta permanent amuleta.

Cristalele folosite in mod traditional la crearea de amulete sunt: agatul, ametistul, hematitul, carneolul, crisopazul, smaraldul, silexul, jadul, jaspul, sardonixul, cuartul fumuriu si ochiul de tigru.

Judy Hall

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*