Cum sa folosesti afirmatiile ca sa ai rezultate

Afirmatiile pozitive sunt foarte importante pentru a obtine ce ne dorim, insa este important si cum ne folosim de ele. In loc sa te apuci sa repeti ca un papagal ce citesti, mai bine gandeste-te ce ai putea sa schimbi la tine tocmai ca sa obtii ce iti doresti. Daca subconstientul tau nu crede tot ce spui, tot degeaba depui acest efort, doar pierzi timpul.

Cand vrei ceva dar nu ai in planul fizic acel ceva, traducerea este cam asa: sufletul tau isi doreste asta, insa tu, cumva, pe plan fizic, impiedici sa se manifeste in viata ta fizica. Si atunci este important sa stii ce anume faci gresit. Trebuie ca subconstientul tau sa identifice si sa constientizeze ce se intampla.

Exercitiu: fa afirmatiile sub forma de intrebari/ ”De ce nu sunt bogat?” Repeta de vreo cateva ori si apoi spune: ”De ce sunt bogat?” Astfel reusesti sa faci tranzitia intre negare si afirmare, si lasi subconstientul sa rezolve exact acea parte care te impiedica pe tine sa ai succes in ceea ce doresti sa intreprinzi. “De ce este totul asa de usor pentru mine?”

Scoate-ti din cap idea ca daca faci anumite programe si repeti ca dupa prompter niste informatii automat ti se si indeplinesc vise. Da, te poate indrepta spre calea cea buna, dar tot tu trebuie sa faci eforturi. Cel mai greu este sa stii ce vrei si sa-ti doresti ce vrei.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*