Deblocarea energiei prosperitatii

Sunt multe entitati de lumina (ingeri si arhangheli) pe care le poti chema ca sa te ajute cu manifestarea prosperitatii in viata ta. Arhanghelii si ingerii te pot ajuta sa descoperi ce anume trebuie sa faci pentru ca banii sa intre in viata ta, sau te pot trimite catre anumite persoane care sa te ajute. Ingerii tai pazitori exact asta fac: te pazesc tot timpul si au grija ca tu sa fii bine, si sa-ti duci la bun sfarsit menirea ta din viata asta. Insa, pentru ca acest lucru sa se intample, tu trebuie sa fii deschis si sa iti doresti sa te schimbi.

Arhanghelii si rolul lor in viata financiara:

 • Arhanghelul Metatron te ajuta sa faci schimbari importante, si iti ofera motivatia necesara pentru a face asta. Cand te hotarasti sa iti schimbi domeniul de activitate, cheama-l in ajutor.
 • Arhanghelul Sandalphon este cel mai important arhanghel atunci cand este vorba despre indeplinirea dorintelor noastre, pentru ca el le duce direct la Dumnezeu. Cand ai nevoie de o suma de bani pentru ceva anume, cheama-l in ajutor.
 • Arhanghelul Zadkiel iti arata ce anume ai facut gresit, de ti-ai blocat calea spre prosperitate. Cand ajungi la punctul la care tu consideri ca meriti mai multi bani, dar nu reusesti sa faci asta, cheama-l in ajutor.
 • Arhanghelul Raziel este cel care iti arata ce poti sa faci, ca gratia divina sa se manifeste in viata ta. De cate ori vrei sa se manifeste vreun miracol in viata ta, cheama-l in ajutor.
 • Arhanghelul Chamuel este cel care te ajuta sa-ti recuperezi banii pierduti, sau pe cei pe care ti i-a furat cineva. Daca tu consideri ca ai fost cumva nedreptatit din punct de vedere financiar, cheama-l in ajutor.
 • Arhanghelul Ariel este arhanghelul care te ajuta sa atingi prosperitatea in orice domeniu al vietii tale, indiferent unde lucrezi. Daca tu crezi ca salariul tau nu iti este suficient, cheama-l in ajutor.
 • Arhanghelul Raguel te ajuta sa creezi tot felul de relatii armonioase cu persoanele de care ai nevoie ca sa-ti creezi o viata abundenta si prospera. Daca consideri ca vrei sa ajungi sa cunosti anumite persoane care te pot ajuta din punct de vedere financiar, cheama-l in ajutor.

Insa, in primul rand, tu ar trebui sa constientizezi ca, daca ai probleme financiare, inseamna ca exista anumite blocaje, si asta ramane sa le descoperi tu, sau o persoana specializata. Insa, indiferent ce alegi, trebuie sa stii ca Dumnezeu stie de ce, la un moment dat, ti-a blocat accesul la bani. Mai ramane sa constientizezi tu care-i motivul.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

11 Comments

 1. Multumesc mult pt aceasta minunata invatatura! Am mare incerde in puterea ,iubirea si sprijinul ingerilor si arhanghelilor si ma bucur mult ca am cunoscut si alte entitati divine la care voi apela cu tot sufletul si toata increderea!!Multumesc!

  • Cauzele ar putea fi multiple: ca sa va spun individual ar insemna sa veniti la o sesiune inidviduala. General vorbind: pierdeti bani, cheltuiti aiurea si acasa va ganditi de ce ati cheltui, nu va vin idei sa faceti bani si din alte surse, aveti prieteni care au aceeasi problema, va doriti lucruri la care va ganditi ca n-ati putea sa strangeti bani nici in 10 ani, etc.

   • Va multumesc frumos pentru raspuns.As vrea sa stiu cat costa o sedinta pentru a ma putea ajuta in acesta situatie,si un numar de telefon pentru a face o programare in acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*