Cum sa faci curatarea casei la nivel energetic

Tehnici pe care le poti aplica pentru a curata casa

Pentru a elimina energia stagnanta, negativa din casa voastra, aceasta trebuie mai intai curatata la nivel fizic. Adica, facut curatenie, varuit, luat panza de paianjen, praf, etc. Uneori este nevoie sa inlocuim si anumite obiecte din casa, apoi sa schimbam mobila, imbracamintea, etc. In tot acest timp trebuie sa inlaturi vibratiile negative si trebuie sa tii tot timpul ferestrele deschise.

 

Curatarea spatiului cu ajutorul apei sfintite. Poti sa folosesti apa sfintita pe care o pui intr-un tub sau o sticluta de spray si pe care o imprastii in special in colturi. Poti chiar sa vizualizezi cum apa sfintita duce cu ea o lumina alba, care curata toate energiile “neprietenoase”. Faceti asta in cerc, incepand cu coltul care este cel mai aproape de usa de la intrare.

Curatarea spatiului cu ajutorul sunetului. Puteti fie sa folositi boluri tibetane, sau un clopotel pe care l-ati cumparat din magazine specializate, sau sa folositi orice sunet produs de metale. La fel, incepeti din nou cu colturile, si terminati cu centrul camerei.

Curatarea spatiului cu ajutorul pendulului. Pentru asta aveti nevoie de un pendul care sa aiba un cristal, si este recomandat sa-l folositi doar la asta. In timp ce tineti cristalul in mana, puneti algoritmul sa curete si inlature orice energie negativa sau nedorita din acel spatiu. O sa observati cum pendulul incepe sa faca o miscare: stanga-dreapta, fata-spate, etc. In momentul in care a curatat spatiul de energia negativa, fie se va opri, fie va face miscarea de la inceput, dar in sens invers, ca sa incarce spatiul cu energie pozitiva.

Curatarea spatiului cu ajutorul betisoarelor parfumate. Betisoarele parfumate se gasesc foarte usor pe net, trebuie doar sa introduci numele lor si iti apar zeci de site-uri. Este foarte important sa stii exact cum sa le folosesti. Sunt multe variante de betisoare, trebuie sa stii ca cel mai bine este sa folosesti 2 betisoare parfumate pe zi: unul pentru curatarea casei (de exemplu, cel de salvie), si dupa cateva ore sa aprinzi un betisor care sa aduca energie pozitiva (de exemplu lemnul de santal).

Curata casa cu ajutorul plantelor. Lemnul de bambus este foarte bun pentru a curata casa ori de cate ori avem cate o vizita din partea unei persoane pe care nu o placem. Probabil stii ca toate energiile negative vin in mare proportie din pamant, asa ca daca ai parchet de bambus, sau daca ai mobilier din bambus, esti foarte protejat de energie negativa exterioara.

Aloe vera este foarte buna pentru protejarea corpului nostru fata de influente din exterior. Se recomanda ca pe balcon sau pe terasa sa pui o planta de salvie sau de feriga. La cateva zile dupa ce pui o astfel de planta, o sa simti tu la nivel energetic ca toate se vor aranja intr-un fel sau altul, si nu mai trebuie sa-ti faci tot felul de griji. Ficusul si dracaena te pot proteja de tot felul de energii negative venite din partea altor persoane (certuri, discutii in contradictoriu, etc).

Vizualizati locuinta voastra. Inchipuiti-va cum un val de lumina alba vine si va invaluie casa pe fiecare parte, dintr-un cap in altul si o invaluie ca intr-un sac protector. Este important sa nu lasati nici o fanta neacoperita. Uniti foarte bine marginile luminei, astfel incat sa formeze un invelis perfect etans. Acum rugati ingerii sa vina si sa va protejeze casa. Vizualizati cate un inger protector  la fiecare colt a casei, pe plafon, pe podea si pe fiecare perete, pe usa de la intrare.

http://mesajdivin.com/2016/05/programul-de-30-de-zile-pentru-curatarea-casei-la-nivel-energetic/

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

 

6 Comments

    • O parte este adevarat. Atat feriga cat si orhideea iau energia negativa si cumva o transforma. In special in Oltenia se cultiva feriga pe langa casa tocmai pentru ca oamenii stiu ca-i feresc de multe rele.

  1. Si fumul de salvie sau tamaie curata … Se merge in pe la usi, ferestre, colturi, sertare, locuri unde nu circula energia. Se deschid usile de la sifonere si se da fumul pe linia usilor. Atentie sa nu ia foc…
    Dupa curatare se poate pulveriza cu un pic de alcool cu esenta de lavanda, care la randu-i are efect antispetic si de curatare.
    O alta modalitte este lampa de sare (de Himalaya), cea cu lumanare. Sarea oricum absoarbe tot ce e nociv, dar incalzit emana ioni pozitivi, contribuind la sanatatea noastra. Trebuie curatata energetic din cand in cand.

    • Da, multumesc pentru completare. Si referitor la sarea de himalaya, curata foarte bine si corpul nostru la nivel energetic, insa o sa dau mai multe detalii cand o sa scriu articolul respectiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*