Cat de important este sa stii ce-ti doresti de la viata

Foarte multi oameni nici macar nu stiu ce-si doresc in viata, pur si simplu traiesc dupa regulile generatiilor anterioare, si astfel devin victimele propriilor limitari si conditionari. Cu siguranta ai si tu printre prietenii tai persoane care respecta ceea ce au facut inaintasii lor: scoala, facultate, se angajeaza de la 8 la 17, se casatoresc, fac copii, isi iau masina (sau nu), etc. In ultimul timp apar din ce in ce mai multe persoane care divorteaza, sau isi fac propriile afaceri, tocmai pentru ca ei la un moment dat se trezesc si isi dau seama ce anume ii fac fericiti. Din momentul in care constientizeaza asta, nimeni si nimic nu-i mai opreste sa isi urmareasca si sa-si atinga visul.

Indiferent care este situatia ta in acest moment, intreaba-te:

  • Care este scopul tau in viata?
  • Care este cea mai arzatoare dorinta a ta?
  • Care sunt hobby-urile tale?
  • Cum vrei sa fie viata ta peste cativa ani?
  • Cum arati tu, cel din viitor?
  • Ce crezi ca poti sa schimbi in viata ta?

Daca ar fi sa te intreb in acest moment ce-ti doresti tu cel mai mult si mai mult sa realizezi in viata, ai putea sa gasesti repede raspunsul la aceasta intrebare? Depinde in totalitate de tine sa-ti atingi scopul? Ai vreun plan? Ce anume te caracterizeaza pe tine, si ce calitati ai putea sa-ti folosesti ca sa-ti atingi obiectivul? Care este perioada maxima pe care vrei sa o “programezi” pana accesezi ceea ce-ti doresti? Cat timp petreci pe zi facand strategii pentru a obtine scopul final?

Fiecare dintre noi ne trezim la un moment dat in viata, si descoperim (sau nu), ca ceea ce ne inconjoara nu ne mai reprezinta. Intrebarea este: daca-ti doresti altceva, ce anume esti dispus sa faci pentru asta?

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*