Cum faci sa functioneze legea atractiei

Sunt destul de multe articole despre legea atractiei care spun ca, daca te focusezi destul de mult pe ceea ce doresti, obtii acel lucru. Si, sunt din ce in ce mai multe persoane care descopera ca, chiar daca se intampla ceea ce-si doresc, trece destul de mult timp. Asta pentru ca, pentru a manifesta ce-ti doresti, trebuie sa accesezi si alte legi universale.

Una dintre aceste legi este Legea Detasarii. Adica, din momentul in care decizi ceea ce doresti, stabilesti un anume plan si, la un moment dat te detasezi de telul dorit, tocmai pentru a lasa loc universului sa actioneze.

Hai sa luam un exemplu concret: poate ca vrei sa obtii un anume job, aplici tot ceea ce reprezinta “regulile” pentru manifestare, si cu toate astea rezultatul dorit intarzie sa apara. Ceea ce nu iei tu in considerare este faptul ca, odata ce stii ce-ti doresti, universul stie déjà ca poate acel job nu ti se potriveste, sau ca nu este momentul potrivit sa-l accesezi. Asadar, data viitoare cand vrei sa obtii ceva, da-ti flexibilitate. Tu intelegi asta de-abia in momentul in care accesezi legea detasarii, cand privesti totul de pe margine.

De asemenea, trebuie sa iei in calcul si alte variante atunci cand doresti sa materialiezi ceva. Sa spunem ca vrei sa castigi premiul cel mare la loto. Ceea ce nu iei tu in considerare este faptul ca este un singur premiu, adica o singura persoana il va lua. Chiar daca tu urmezi toti pasii necesari pentru a obtine acei bani, gandeste-te ca sunt milioane de alte persoane care joaca si dintre care unii: stiu mai bine sa activeze legea atractiei, se folosesc de tot felul de tehnici sa activeze prosperitatea in viata lor, pot sa ia mii de bilete, sau pur si simplu in acel moment sunt persoane care au nevoie de acei bani mai mult decat tine.

Asadar, inainte de a-ti dori sa manifesti ceva, stabileste intai de toate daca iti face bine sa obtii ceea ce-ti doresti.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*