Tehnici: cum sa activezi legea atractiei

Ai abilitatea de a inlatura blocajele si rezistenta a ceea ce-ti doresti. Si cand asta se va intampla, vei descoperi ca 90% din intregul efort pe care trebuie sa-l depui are legatura cu mintea ta. Daca mental ai inlaturat toate blocajele, esti la un pas distanta de indeplinirea dorintei tale. Mai departe depinde de tine sa faci fizic ceea ce mai este nevoie.

Tehnica 1: Gandeste-te in trecut la ceva ce ai facut si, chiar daca atunci ti s-a parut o idee buna, in timp ai inceput sa regreti ce ai facut. Exemplu: faptul ca nu ai participat la un curs. Ia o foaie de hartie si scrie pe ea tot ce-ti trece prin minte in legatura cu acel curs: cum ai fi fost imbracat, cum ar fi fost sala, cati participanti erau, etc. In special scrie cum ti-ar fi schimbat viata acel curs: ai fi avut alt job, te-ai fi privit altfel, ai fi avut acum alta viata. Scrie pe o foaie de hartie tot ce-ti trece prin minte in legatura cu acel curs. Pe reversul colii scrie asa: „eu…o sa fac acest curs, chiar daca stiu ca nu mai este acelasi, acum este mult mai imbunatatit. Atunci nu dispuneam de toate mijloacele necesare sa-l pot urma, dar acum pot.” Si scrie in continuare cum crezi tu ca se va imbunatati viata ta dupa ce urmezi acel curs. O sa fii uimit sa vezi ca regasesti 90% din ce-ai scris in prima parte. Asadar, nu ai pierdut decat o anumita perioada de timp.

Tehnica 2: gandeste-te la un bun pe care vrei sa-l achizitionezi: autovehicul, casa, studii, etc, si gandeste-te la suma de care ai nevoie. Trece sus obiectul dorintei tale, suma de bani de care ai nevoie pentru a-l obtine, precum si data limita pana la care sa il obtii. Apoi, cu alineat sau liniuta trece tot ce-ti trece tie prin cap ca ai putea sa faci pentru a obtine acea suma. Nu trebuie sa obtii banii dintr-o singura sursa: iti schimbi jobul, iei al doilea job, faci bani din hobby-urile tale, te imprumuti, etc. Apoi, in dreptul fiecarei dintre aceste variante, trece suma pe care o poti obtine, si apoi imparte-o la 12, (daca timpul limita este 1 an, si asa poti sa vezi cat faci lunar). Apoi, cu fiecare luna care trece, verifica daca ti-ai atins targetul lunar.

Tehnica 3: ia o foaie de hartie si trage o linie verticala cu creionul, pe mijlocul paginii. In partea stanga scrie o experienta negativa din viata ta, si scrie tot ce s-a intamplat atunci, precum si ce ai facut ca acea experienta sa se rezolve. In partea dreapta scrie tot ce s-a intamplat ulterior in urma acelei experiente, si a avut un efect pozitiv. Exemplu: nu ai luat un job pe care il voiai, dar ulterior, pentru ca ai avut rabdare si ai mai studiat, ai dat peste alt job care este mult mai profitabil si mult mai ok pentru tine decat cel anterior. Pe spatele paginii scrie cum s-ar fi intamplat daca ai fi lasat totul in mainile lui Dumnezeu. Ai sa fii uimit, insa or sa-ti vina multe idei care s-ar fi concretizat in sincronicitati pozitive, si totul ar fi fost rezolvat mult mai repede, sau acea experienta negativa nici n-ar fi existat.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*