Cu cat muncesti mai mult, cu atat devii mai norocos

Haideti sa dam o definitie in ceea ce priveste norocul din punct de vedere al abundentei. Probabil te gandesti ca ai noroc daca castigi la loto, sau la nu stiu ce concurs o suma de bani (impresionanta, cum altfel), si brusc viata ta se schimba. Insa in 90% din cazuri acest lucru nu se intampla. De ce? Pentru ca acele persoane nu au constiinta bogatiei, nu au stiut sa o dezvolte, si in caz contrar, indiferent cati bani castiga, ei nu vor putea sa ramana cu acea suma.

Eu cred ca, pentru a deveni mai norocos, in primul rand trebuie sa stii ce iti doresti, adica sa stii cum sa-ti stabilesti telurile, si apoi sa muncesti sa le duci la bun sfarsit. Si da, poti sa devii norocos daca de ex iti pui in minte sa castigi 10.000 ron pe luna si gasesti tot felul de joburi care nu numai ca nu-ti ocupa mult timp, dar iti si ofera o substanta materiala destul de multumitoare. Mare parte din oamenii care au noroc de fapt au devenit astfel dupa ce au stabilit in subconstientul lor in ce domeniu al vietii lor vor sa fie norocosi, si au avut grija sa-si deschida portile si usile ca sa aiba acces exact unde au nevoie.

Trebuie sa fii foarte atent atunci cand iti doresti ceva, ca nu cumva sa se intample, si apoi sa pierzi totul pentru ca nu ai fost pregatit. Eu mereu am spus ca, pentru a ajunge undeva, trebuie mai intai sa-ti construiesti drumul pana acolo, pentru ca daca aterizezi pur si simplu unde iti doresti, e posibil sa nu poti sa stapanesti ce gasesti.

Stabilirea telurilor este foarte importanta: trebuie sa stii ce vrei, cum, in ce cantitate, etc. Apoi, trebuie sa faci o importanta demarcatie intre ce esti acum, si ce vei deveni atunci cand viata ti se va schimba dupa ce obtii…Cauta sa gasesti mentori care au dus la bun sfarsit ce iti doresti si tu sa realizezi. Chiar daca nu le urmezi pasii 100% (pentru ca toti suntem diferiti), atunci trebuie sa stii ca ai destule idei pe care sa le incerci. Nu incerca sa faci totul foarte usor, uneori este mai bine sa ai provocari.

Indiferent in ce domeniu iti doresti sa fii norocos, elimina chiar acum din subconstientul tau ca vrei sa devii norocos fara sa depui efort. Chiar daca se intampla sa fii norocos castigand…, daca tu nu ai mentalitatea de invingator si nu stii ce sa faci in continuare, risti sa pierzi ce ai castigat. Mai bine roaga-te sa devii norocos in o multime de oportunitati care se ivesc pentru a-ti indeplini visele.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*