Frica este entuziasm cu frana de mana trasa

Care este motivul pentru care in acest moment nu ai ceea ce-ti doresti? Ok, dupa ce ai spus motivul (motivele), hai sa le eliminam pe cele care au legatura cu alte persoane. Ramai cu cele care au strict legatura cu tine, respectiv cu fricile sau temerile care te impiedica pe tine sa faci pasii necesari pentru a accesa ce-ti doresti. Pana acum, chestii generale, pe care le poti citi pe oriunde.

Din punctul meu de vedere, degeaba incerci tu sa ocolesti fricile pe care le ai, pentru ca emotiile pe care acestea le produc de fapt au efecte dezastruoase in viata ta. Nu mai incerca sa eviti fricile pe care le ai, scrie-le pe o hartie si rezolva-le. Nu degeaba a spus cineva ca, in momentul in care descopera ca are o frica, sa faca lucrul de care se teme este urmatorul sau obiectiv. Daca faci o lista cu tot ce ai acum in viata ta, vei descoperi ca fiecare aspect este ingradit de cateva frici, care nu te lasa sa evoluezi (traducere: iesirea din zona de confort).

Daca ar fi s-o dam pe legea atractiei, frica este un gand negativ care te inlantuie si nu iti da voie sa obtii ceea ce-ti doresti cu adevarat. Asadar, tu trebuie cumva (singur sau cu ajutor specializat), sa rezolvi ceea ce te limiteaza. Incearca sa-ti dai seama ce anume declanseaza frica ta in interiorul mintii tale subconstiente: cum percepi tu frica respectiva? (insa fara sa dramatizezi si fara sa te gandesti si sa faci scenarii gen: frica mea face asta in viata mea…).

Ce culoare are frica ta? Cum arata? In ce zona a corpului este localizata? Si, cel mai important, care este motivul pentru care a a aprut in viata ta, si ce anume a declansat-o. Odata ce clarifici si constientizezi toate astea, perceptia ta asupra fricii se va schimba, pentru ca nu o sa mai privesti emotia respectiva ca pe ceva distructiv, ci ca pe o lectie pe care trebuie s-o inveti. Dupa ce o inveti, esti liber.

Frica este entuziasm cu frana de mana trasa, asa ca….si apoi “bon voyage”.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*