Invata sa-ti “intelegi” personalitatea

Personalitatea unui individ rezida in totalitate in aspectul din lumea fizica, materiala si are legatura cu corpul si cu creierul tau. Fara creier, personalitatea nu poate exista, sunt interconectate, insa de noi depinde in ce masura folosim logica si in ce masura folosim intuitia.

Personalitatea ta reprezinta suma a tot ceea ce ai invatat si experimentat in aceasta existent, precum si modul in care ai rezonat sau cum ai reactionat la influente exterioare. Este influentata de intuitie, de partea psihica a corpului nostru. Poate sa difere de la moment la moment, de la zi la zi, in functie de chimicalele sau emotiile care iti “traverseaza” creierul.

Cu cat constientizezi mai repede ca de fapt lumea este mult mai “mare” decat cea pe care o vezi tu cu ochii fizici, cu atat vei invata mai bine sa-ti “stapanesti” personalitatea. Personalitatea ta serveste sau ar trebui sa serveasca unui singur tel: acela de a fi instrument pentru sufletul tau, de a-l ajuta sa isi indeplineasca misiunea. Prin intermediul personalitatii sufletul tau are cumva acces la lumea intuitiva, si alege ce anume sa ia de acolo si sa o transpuna in lumea ta fizica.

Cu cat evoluezi mai mult, cu atat personalitatea ta se va schimba. Inca o data, termenii in care se va intampla asta depind de tine. De multe ori sufletul nostru incearca sa ne transmita tot felul de mesaje insa nu reuseste tot timpul, iar in lumea fizica asta se traduce ca fiind tulburari de personalitate. In realitate lucrurile sunt mult mai simple: daca noi permitem divinitatii sa intre in lumea noastra, viata noastra se va schimba in mai bine.

Gandeste-te ca personalitatea este cumva instrumentul prin care noi primim mesaje de la divinitate. Felul cum noi ne raportam la ele (pot sa fie lucruri materiale, sincronicitati, persoane, etc) face diferenta in viata noastra.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*