Bolile ne invata unde gresim

Fiinta umana este un tot indisociabil, este o unitate trup-suflet-spirit. Pentru intelepti, omul nu este numai corpul fizic, ci si un corp energetic, un corp emotional, un corp mental si un spirit.

Niciodata boala nu apare din senin. Intotdeauna ea este precedata de nenumarate semnale, pe care viata ni le trimite, semnale subtile, sincronicitati, asa-zise coincidente, care sa ne faca sa intelegem ca nu suntem armoniosi, ca mergem pe un drum gresit, dar de obicei noi le neglijam, ramanand orbi fata de aceste avertizari. Daca aceasta stare persista, intervine boala care este tot un semnal, dar de data aceasta mult mai clar, mai explicit, pe care nu mai putem sa-l ignoram cu atat usurinta.

Boala este un semn de dezechilibru, semnalizeaza dezordinea care apare in universul nostru launtric. Aceasta dezordine generatoare de suferinte se naste din tendintele si obiceiurile noastre rele, din dorintele noastre nenumarate legate de aceasta lume, care ne indeparteaza de influenta binefacatoare a sufletului. De regula boala apare atunci cand dorintele noastre trupesti ajung sa domine natura noastra spirituala.

Orice durere, suferinta, boala reprezinta o experienta pe care o meritam, din cauza greselilor pe care le-am facut si pe care inca le mai facem. Trebuie sa intelegem ca Dumnezeu nu ne pedepseste, ca tot ceea ce traim este o consecinta a propriilor noastre actiuni anterioare.

Primul pas spre vindecare este sa recunoastem ca o problema pe care o ducem este cea care a generat boala si ca noi suntem autorii ei.

Al doilea pas este sa dorim sa abandonam gandul negativ care ne mentine boala in planul fizic. Sa ne iertam pe noi, sau sa-i iertam pe cei care ne-au facut rau.

Al treilea pas este sa avem vointa sa ne transformam modul de a gandi si a fi, sa avem o atitudine inteleapta si plina de dragoste si rabdare fata de noi si fata de oamenii cu care interactionam.

Ultimul pas este acela in care avem total incredere in noi ca vom reusi, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa ne vindecam. Trebuie sa tinem minte insa ca, Dumnezeu ne ajuta in masura in care ne ajutam si singuri, asa ca eforturile personale sunt esentiale.

Albert Einstein spunea ca: „Intamplarea si boala sunt o alta masca a Divinului, atunci cand nu doreste sa fie recunoscut”.

Bolile ne invata unde gresim

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*