Fii un exemplu a ceea ce inveti

Fiecare dintre noi a trecut la un moment dat printr-o experienta care ne-a facut cumva sa “deraiem” si sa urmam un alt curs, unul in care a trebuit sa ne dezvoltam altfel, sa evoluam, practice sa ne schimbam viata. Eu as spune ca asta inseamna destin, dar nu o dam acum pe partea cu spiritualitatea. Din momentul in care incepi sa citesti, sa vezi clipuri, sa mergi la cursuri de dezvoltare personala, in fata ta se deschid noi oportunitati. Si brusc, nu mai esti aceeasi persoana care ai fost ieri.

Pe masura ce evoluezi o sa observi ca oamenii din jurul tau incep fie sa se indeparteze, fie, cumva, sa o apuce pe aceeasi cale ca si tine. Si, mai important, iti apar in viata alte persoane care incearca sa te invete tot felul de lucruri noi, interesante, si sa te faca sa evoluezi. Insa, asa cum altii vor incerca sa te ridice pe tine, la fel vei incerca sa faci sit u cu cei la care tii, si care opun rezistenta la schimbarea despre care le vorbesti.

In cele mai multe din cazuri, cu cat tu vei incerca sa-i ajuti pe altii (mai ales cand ei nu vor), cu atat mai mult vor opune rezistenta. Pana la urma, este vorba de orgoliu, si chiar este posibil sa iti reproseze sa nu te mai bagi in viata lor. Trebuie sa fii foarte atent cum abordezi intreaga situatie, daca intr-adevar vrei sa-i ajuti. In loc sa le spui ce sa faca, fii tu un exemplu pentru ei.

Poti sa-i ajuti foarte usor pe cei din jurul tau, daca tu incepi sa-ti schimbi viata in bine, prin metodele pe care le-ai invatat. Si, multi dintre ei iti vor cere chiar ajutorul. Trebuie sa stii ca, nu poti sa schimbi pe nimeni si nu poti sa imbunatatesti viata nimanui, daca persoana nu ti-o cere.

Cel mai bine pentru tine este sa devii un exemplu a ceea ce inveti, si sa cauti tot mai multe persoane ca tine. Persoanele care au pornit pe calea dezvoltarii personale folosesc tot ce invata ca pe un drog: vor din ce in ce mai mult, si cauta alte persoane ca si ei, de la care sa invete. Daca cei care ti-au stat alaturi pana acum nu se schimba, schimba-i tu pe ei. Fa-ti propriul grup unde sa te integrezi, si nu mai cauta aprobarea unora care nu-si doresc sa evolueze.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*