Daca nu stii incotro te indrepti, orice drum te duce acolo

In lume sunt 2 categorii de oameni: cei care sunt lideri si ii ghideaza pe altii, si cei care se lasa ghidati. Cei care se lasa ghidati merg pe dictonul: daca nu stii incotro te indrepti, orice drum te duce acolo. Lor nu le pasa foarte mult ce se intampla in viata lor, pentru ca sunt prea preocupati de viata altora. Sunt cei care stiu sa execute foarte bine, si care, daca sunt lasati putin singuri, nu stiu ce sa faca.

Cei care stiu cum sa invarta lumea asa cum doresc ei sunt cei care aleg cum sa-si construiasca viata. Ei isi fac planuri clare in legatura cu ceea ce doresc sa faca, si pur si simplu pornesc la drum. Si, pe parcurs, se lasa si ei angrenati de magia universului, care-i arunca in tot felul de directii. Si, uneori, se trezesc si ei ca trebuie sa mai lase de la ei ca lucrurile sa se intample cum vor. Iar alteori isi dau seama ca, ceea ce au intentionat la inceput, nu mai este cazul sa obtina, si schimba macazul.

Noi toti, la un moment dat in viata, n-am stiut ce sa facem, ce decizii sa luam, incotro sa ne indreptam, si am preferat sa lasam universul sa aleaga pentru noi. Insa, asta nu trebuie sa se intample tot timpul si, mai ales, din momentul in care incepem sa facem noi alegerile pentru noi. Si viata devine un fel de ping pong, noi cu universul. Important este sa avem mereu in minte ca vrem sa fim fericit, sa avem bani, sa fim sanatosi, etc.

Viata este plina cu suisuri si coborasuri, si, daca nu preiei controlul din cand in cand, risti sa te trezesti in situatii din care nu mai stii cum sa iesi. De tine depinde sa faci schimbarile necesare pentru a accesa ceea ce ai nevoie.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*