Viata are potential infinit

Cu totii am auzit sintagma “totul este posibil”, dar foarte putini oameni au ajuns sa traiasca in acest mod. Peste tot gasesti tot felul de cursuri, seminarii, articole, carti despre legea atractiei, dar sunt putini cei care reusesc intr-adevar sa activeze aceasta lege pentru a obtine ce-si doresc. Marea majoritate a oamenilor prefera sa se complaca in zona de confort, unde ei cred ca sunt in siguranta, insa unde nu evolueaza deloc.

In prima faza, nu trebuie sa intreprinzi nici un fel de actiune la nivel fizic. Spun asta, pentru ca acest fapt ii sperie pe marea majoritate. Trebuie doar sa accepti faptul ca, asa cum sunt persoane care reusesc sa-si duca dorintele la indeplinire, asa si tu vei putea sa atingi perfectiunea din viata ta. Si apoi, de ce n-ai putea sa ai sit u motto-ul “nimic nu e imposibil”, asa cum traiesc multi?

Poti sa obtii foarte multe in viata, trebuie doar sa-ti doresti asta. Chiar daca traim intr-o societate in care predomina dramele, tragediile, si tot felul de intamplari nefericite, trebuie sa stii ca sunt oameni care se plictisesc de prea mult bine. De ce n-ai face si tu parte din acea categorie? Ei sunt cei care-si focuseaza atentia pe planurile lor, pentru a obtine ce-si doresc.

Poate o sa te surprinda, dar foarte multi oameni cu bani sunt cei care au trecut prin tragedii destul de devreme in viata, si au fost cumva fortati sa iasa din zona de confort. Insa chiar si atunci, ei au preferat sa inainteze in loc sa se retraga acolo unde erau in siguranta. Acesti oameni nu au super puteri, pur si simplu au stiut cum sa-si focalizeze intentia si energia spre anumite obiective.

Sky is the limit este foarte valabila, insa de energia ei beneficiaza doar cei care-si doresc sa evolueze in viata, si cei care sunt dispusi sa munceasca si sa faca eforturi pentru a obtine ce-si doresc.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*