Permite-i universului sa lucreze pentru tine

Odata ce decizi ceea ce-ti doresti, incepe sa emiti vibratia respectiva, apoi incepe vizualizarile, afirmatiile, simte ca si cum ai avea acel ceva, si retrage-te din calea universului pentru a-ti indeplini dorinta.

Este ca si cum ai fi facut ceva, si astepti, in timp ce te preocupi de cu totul si cu totul altceva. Cu cat mai mult revii la ceea ce-ti doresti, nu numai ca nu apropii momentul final, ci te interpui cu energia universului, si risti sa-l indepartezi. Cu cat te preocupi mai mult de faptul ca vrei acel ceva cat mai repede, cu atat emiti vibratia ca nu il ai. Si, automat, indepartezi.

Este foarte bine sa stabilesti actiuni, date, etc, insa nu te focusa pe momentul in care vei avea acel ceva. Mai bine focuseaza-te sa inregistrezi toate etapele prin care treci. Daca de exemplu vrei o masina, fii atent la toate semnele care iti ies in cale: caracteristicile masinii, apoi cum faci rost de bani, oamenii potriviti care iti apar, etc. Trebuie sa-ti mentii gandurile pozitive pe toate schimbarile potrivite prin care treci, si nu pe faptul ca nu ai acel ceva inca.

Foarte important este sa crezi ca tu meriti ceea ce-ti doresti. Inlatura-ti toate temerile pe care le ai, prin toate metodele la care ai acces. Daca ai probleme cu increderea in sine, este foarte probabil sa crezi ca nu meriti lucruri bune. Scrie pe o hartie toate calitatile pe care le ai, si toate lucrurile bune pe care le-ai obtinut pana acum. Si astfel, vei reusi sa-ti ridici vibratia de ajuns de mult incat sa crezi ca meriti sa ai ce-ti doresti.

Sunt momente in viata in care este bine sa gandesti, sa actionezi, si sa lasi universul sa te ajute. Identifica-le cat mai repede, si realizeaza-le.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

1 Comment

  1. ,, Atunci cand plangeti agresiunea aparuta,se distruge „Daca aveti o mare suparare sau tristete nu le aduceti in casa nu faceti din casa voastra o groapa de gunoi energetic. Agresiunea se acumuleaza in mod inevitabil :

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*