Experimenteaza procesul de manifestare a ceea ce-ti doresti

Ca acest proces sa existe in viata ta, este necesar ca tu sa stii foarte clar ce-ti doresti. Cu cat stii mai clar ce-ti doresti, cu atat mai repede vei obtine acel ceva. Universul de-abia asteapta ca noi sa-i cerem cate ceva. Unul din motivele pentru care nu obtinem ce dorim, este faptul ca ne punem singuri piedici.

Hai sa vedem ce ar trebui sa faci, ca sa primesti in viata ta ce-ti doresti.

Inainte de toate trebuie sa intri in starea potrivita, vibrationala, care sa te faca sa meriti ceea ce-ti doresti. Incepe sa te relaxezi si sa scoti din mintea ta orice gand care nu are legatura cu scopul tau final. Daca nu ai experienta in meditatii, o sa-ti fie greu la inceput, dar cu timpul vei deprinde foarte usor tehnica.

Creeaza-ti o stare emotionala de excitare, anticipatie, bucurie, deschidere fata de tot ce urmeaza sa primesti. Fa o comparatie cu natura ca, dupa ce primeste in pamant samanta, stie cum sa faca ca sa creasca planta. Omul mai are cateva interventii din cand in cand, insa rolul principal il au natura si universul.

Incearca sa-ti amintesti faptul ca universul stie déjà cum sa iti aduca in planul fizic ce-ti doresti, asteapta doar ca tu sa formulezi corect dorinta. Constientizeaza faptul ca, pana acum ai avut parte de o multime de miracole in viata ta, si ai beneficiat de tot felul de lucruri bune care acum sunt in viata ta. Trebuie sa te gandesti ca, ai déjà deschisa calea catre miracole.

Din momentul in care ai decis ce-ti doresti, déjà ai parcurs jumatate din distanta. Trebuie doar sa fii deschis la momentele in care va trebui sa intervii. Elimina orice gand de ingrijorare, cum ca nu ai obtine acel ceva. Adu in momentul prezent bucuria pe care o vei simti in momentul in care vei avea ce-ti doresti.

Relaxeaza-te cat de mult poti, si simte energia universului cum incepe sa vibreze in interiorul tau, urmand ca aceasta sa se manifeste sub forma fizica in ceea ce reprezinta dorinta ta. Noteaza pe o hartie tot ce observi ca se reflecta in planul fizic, si are legatura cu obiectul dorintei tale.

Repeta tehnica de 2-3 ori pe saptamana, nu mai mult. Daca repeti prea mult vei incepe sa devii obsedat si risti sa indepartezi momentul final.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*