Tu atragi norocul in viata ta

 Cred ca multi ne-am intrebat, la un moment dat, de ce anumite persoane au noroc in anumite aspecte ale vietii, si noi nu. De ce unii se casatoresc si au parte de relatia visata? De ce unii au noroc sa acceseze un job care sa-i satisfaca? De ce unii castiga mereu la tot felul de concursuri? Lasand la o parte faptul ca, probabil prin alte vieti au ales sa faca bine omenirii, si acum culeg roadele, revenim la partea fizica, palpabila. Tu crezi ca un cineva are o relatie perfecta: de unde stii ca nu e doar de fatada? Crezi ca are un job perfect: de unde stii ce fel de compromisuri trebuie sa faca? De ce unii au foarte multi bani: tu n-ai de unde stii cat de mult munceste omul ala ca sa aiba tot ce-si doreste. Si lista poate continua.

 

Ca sa atragi norocul in viata ta trebuie sa-ti schimbi gandirea. Deci da, trebuie sa gandesti ca esti déjà norocos si ca ai tot ce-ti doresti, chiar daca la nivel fizic nu este asa. Lumea reala este cea a imaginatiei noastre, nu cea fizica. Tot ce iti imaginezi, aia obtii. De cate ori ai gandit negative in legatura cu o situatie, si exact aia s-a intamplat? Incepand de maine, fa un exercitiu: scrie zilnic pe o foaie o situatie care nu-ti convine, si 2 concluzii fericite. Zilnic schimba situatia.

 

Vrei mai multi bani? Ce anume te impiedica pe tine sa muncesti nu mai mult, ci mai inteligent? Banii sunt o simpal energie: o accesezi, ai bani. Sau, cel putin ai suma de bani pe care o doresti, pentru ca bogatia este relativa. Inconjoara-te de oameni care au bani, sau oameni care stiu sa faca bani. Nu mai gandi negativ de cei care au bani: este adevarat, sunt si hoti, dar sunt si foarte multi oameni care castiga extrem de bine, in tara noastra, facand si ceea ce le place, si castigand cat isi doresc. Numitorul comun al lor: ajuta oamenii dandu-si seama ce anume le trebuie.

 

Noroc dpdv sentimental: ce anume crezi ca te impiedica pe tine sa accesezi relatia pe care o doresti? Ce cauti tu la un partener? Cum crezi tu ca te poate ajuta sa evoluezi partenerul respective? Poate ca prietenii tai nu au relatii fericite, si, normal ca sit u vei trece prin exact aceeasi situatie. Totul este energie in jurul tau: ai noroc daca tu gandesti astfel, si daca cei din jurul tau au manifestat déjà ceea ce tu numesti noroc.

 

Totul este energie: noi stim foarte clar ce ne dorim, dar imediat intervine negarea: nu pot avea bani, nu sunt sanatos, etc. Pai, si cum te astepti sa ai rezultate pozitive daca tu gandesti negative. Arunca-te cu capul inainte in cateva situatii, spera la ce-I mai bun, si vezi ce se intampla. In cel mai rau caz, ai o situatie din care vei avea ceva de invatat, si care nu se va mai repeta (daca ti-ai invatat lectia).

 Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*