Lucreaza impreuna cu universul ca sa-ti oferi viata pe care o meriti

 

Te-ai gandit pana acum ca de fapt ai obtinut de la univers tot ce-ti dorit? Daca nu, ar fi bine sa incepi sa crezi si sa observi asta.

 

Sa spunem ca-ti doresti mai multi bani: nu cumva ai avut prieteni care ti-au oferit o colaborare, sau ai vazut niste oferte de joburi? Nu cumva te-ai gandit la un moment dat ca ai putea sa monetizezi tot ce detii? Te-ai gandit la un moment dat ca ai putea sa faci bani din pasiunea ta? Orice iti place sa faci, se poate monetiza, pentru ca presupune menirea ta personala, pentru care ai venit pe pamant. De cate ori te-ai gandit ca nu poti sa ai un anume job, pentru ca nu te-ai putea integra, sau n-ai sti ce sa faci, neluand in calcul varianta ca ai putea sa urmezi niste cursuri?

 

Sa spunem ca-ti doresti o relatie perfecta, cu acel cineva care te poate face fericit. Noi primim ceea ce emitem. Asadar, ce ai aduce tu bun in acea relatie? Cum l-ai ajuta tu sa evolueze pe cel de langa tine. Si, daca pana acum ai avut doar persoane care te-au inselat, sau care a fost violent, nu cumva tu, al un moment dat al relatiei ai facut, sau ai gandit acelasi lucru? Universul (energia) nu face diferenta intre negativ si pozitiv, si se gandeste ca, daca tu te focusezi foarte mult pe un gand, e clar ca asta-ti doresti. Si asta-ti da.

 

Cand iti doresti ceva, nu trebuie sa te astepti ca tu sa faci totul. Primul pas este sa stabilesti clar ce-ti doresti, si apoi sa astepti. Probabil vei vedea persoane care-ti vor propune anumite lucruri, sau care te pot ajuta, sau apar sincronicitati, etc. Am o clienta care de fiecare data cand isi doreste ceva, cere ghidare si, cu fiecare pagina pe care o deschide ii apare cate o reclama ca si mesaj pentru c ear trebui sa faca in continuare. Nu este greu sa te aliniezi cu freventa vibrationala care poate sa-ti aduca ce-ti doresti, trebuie sa vrei asta. Si sa ai putere sa iesi din zoan de confort.

 

Este ca si cum ai comanda un colet: dai comanda, si te astepti sa-ti ajunga exact cum il vrei, nu te duci tu sa iei marfa, sa o impachetezi si sa ti-o livrezi. Ai incredere ca-ti va veni exact cum ai vrut-o. Apoi, o platesti cu bani (efort). Si uite asa, ti s-a indeplinit o dorinta. Invata sa fii deschis la toate oportunitatile care iti apar.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*