MEDITATIE DE TAIERE A CORZILOR CARE NE SECATUIESC DE ENERGIE

Stai intins in pozitie orizontala daca se poate, daca nu, stai pe un scaun, cu talpile pe podea, si cu spatele fara sa atinga spatarul scaunului. Incepe sa respiri, 4 secunde pe inspiratie, 4 secunde tii suflul in tine, si 4 secunde pe expiratie. Incepe sa te relaxezi, si sa te gandesti la toate persoanele cu care ai terminat o relatie (iubire, prietenie, colegialitate, etc), sau la toate situatiile care nu s-au incheiat ok pentru tine.

Il rugam pe arhanghelul Mihail sa vina langa tine, sa te ajute sa tai orice coarda energetica sau atasament care inca te mai leaga de acele persoane/ situatii. Continua sa te relaxezi, si tine minte ca este ok daca simti anumite emotii. Vizualizeaza-l pe Mihail cum taie cu sabia sa de lumina toate corzile din si din jurul corpului tau. Simte tot ce simti in acest moment, constientizeaza si roaga-l pe Mihail sa repare acea relatie, si sa o elibereze din viata ta.

Declara in acest moment ca decizi sa te eliberezi de absolut tot ce te impiedica sa accesezi tot ce iti revine prin dreptul divin. Multumeste-i lui Mihail pentru ca te-a ajutat.

 Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*