Cresterea in greutate este un simptom al evolutiei spirituale

 

Probabil ai observat ca, de la un timp incepi sa iei in greutate desi nu mananci alimente cu multe calorii, continui sa faci exercitii, practice la nivel fizic nimic nu s-a schimbat? Cu toate astea, tu incepi sa iei in greutate. Si, bineinteles, ca incepi sa te duci la doctori, sa incerci tot felul de retete dupa ureche, etc, ca in final sa realizezi ca de fapt problema nu este la nivel fizic si ca, indiferent ce ai face, nu o poti rezolva astfel?

 

Luarea in greutate, cel putin brusc, este un simptom al evolutiei spirituale, si ar trebui sa vezi ce anume poti sa faci din punctul acesta de vedere. Noi toti experimentam ascensiunea, la toate nivelurile fiintei noastre. Practic, noi trecem intr-o alta dimensiune atat la nivel de suflet, spirit, cat si la nivel de corp fizic. Pe masura ce se face “tranzitia” la noua energie, corpul nostru fizic nu stie intotdeauna ce trebuie sa faca, pentru ca nu s-a mai confruntat cu asta, asa ca incepe sa depoziteze totul, pe principiul “ma ocup de ea cand voi sti cum sa fac asta”.

 

Adaugand grasime, incepe sa se protejeze, pentru ca nu stie daca noua energie este rea sau buna. Pe masura ce noi evoluam, si ne identificam cu aceasta, incepem sa slabim treptat treptat. Incepe sa faci meditatii, diverse tehnici de terapii complementare, rugaciuni, etc. De asemenea, te ajuta foarte mult daca mananci alimente cu vibratie inalta.

 

Deci, daca tu treci prin aceasta situatie, nu te arunca la prima cura de slabire pe care o gasesti. Incearca mai intai niste tehnici de terapie complementara, si observa cum reactioneaza corpul tau. Ai putea sa fii uimit ca poti sa slabesti foarte repede, si fara sa faci eforturi.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

8 Comments

  1. Interesant acest punct de vedere. Ar fi fost interesant daca dadeati si un exemplu, cum putem identifica acest motiv al luarii in greutate si cum se poate, concret, sa revenim la o greutate normala pentru organismul nostru.

    • Acesta este doar unul din acele simptome ale trezirii spirituale. nu dau exemple concrete in cazul articolelor, specific doar la nivel general. La nivel individual, stabilesc mai multe in cadrul sedintelor. O zi luminoasa!

        • Buna ziua. Este site-ul meu, eu decid ce fel de informatii fac publice la nivel gratuit si ce fel de informatii ofer in cadrul sedintelor individuale. Sunt informatii cu caracter general si informatii care se pot oferi individual.

  2. Un articol foarte interesant! Cred ca atunci cand crestem in greutate, exprimam, in propria noastra experienta, un aspect al necesitatii.. Acela de a ne sustine si de a-i ajuta si pe altii, care e de fapt esenta unui invatator spiritual autentic…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*