Detoxifierea cu ajutorul arh Mihail

Arhanghelul Mihail ne poate ajuta sa inlaturam toata energia negativa atat din corpul cat si din constiinta noastra. Una din metodele foarte eficace este aceea in care, cu ajutorul unui vacuum pur si simplu aspira aceasta energie si o inlocuieste un o energie menita sa ne ridice vibratia.

Cere-i ajutorul de cate ori simti ca nu esti in regula, cand simti ca nu stii ce decizii sa iei pentru ca mintea iti este in ceata. Mihail nu poate interveni in viata ta daca tu nu-i ceri asta. „Arhanghele Mihail, vino te rog acum la mine, si te rog sa ma cureti de toata energia negativa, emotiile distructive pe care le am, toate fricile care ma paralizeaza, etc…Te rog sa indepartezi toata negativitatea si sa aduci lumina si iubirea in locul ei. te rog sa pui toata lumina si iubirea lui Dumnezeu in mine, si in tot ce ma inconjoara.”

Vizualizeaza cum prin chakra coroana arhanghelul trage cu ajutorul unui vacuum (aspirator ) toata energia joasa si, in momentul in care simti ca s-a eliminat toata din tot ce ai cerut, prin tubul acelui vacuum incepe sa se reverse energie binefacatoare, de lumina verde, care iti ridica vibratia si iti umple intreaga viata de iubire.

Multumeste-i pentru ce a facut acum, si cere-i sa fie alaturi de tine tot timpul, si sa te protejeze chiar si atunci cand tu nu simti un pericol iminent.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*