Tu esti creatorul propriei realitati

Te-ai nascut cu o cunoastere instinctiva, astfel incat sa-ti poti crea propria realitate. Aceasta cunoastere este atat de bine inradacinata in tine, incat atunci cand cineva incearca sa-ti impiedice procesul de creatie, simti imediat un sentiment de disonanta launtrica. Cand te-ai nascut stiai ca esti creatorul propriei realitati si, desi aceasta dorinta de a fi astfel pulseaza puternic in adancurile fiintei tale, atunci cand incepi sa te integrezi in societate, incepi sa accepti multe dintre aspectele care ceilalti sustin ca trebuie integrate in viata ta. Totusi, in inima ta traieste convingerea ca tu esti creatorul experientei tale de viata, ca libertatea absoluta este fundamentul adevaratei tale experiente, si ca pana la urma, creatia experientei tale de viata depinde intru totul de tine.

Nu ti-a placut niciodata sa-ti spuna altcineva ce trebuie sa faci, sau sa-ti schimbe parerea. Dar cu timpul, la presiunea celor din jurul tau care pareau convinsi ca modul lor de actiune este mai potrivit decat al tau (si prin urmare mai bun), ai inceput sa mai cedezi din fermitatea cu care iti conduceai propria viata. Adesea iti pare mai usor doar sa adaptezi ideilor lor privitoare la ce e mai bine pentru tine, decat sa incerci sa le intelegi. Dar prin aceasta incercare de a te adapta la asteptarile societatii si de a intampina mai putine dificultati, ai renuntat fara sa-ti dai seama tocmai la fundamentul existentei tale: libertatea totala si absoluta de a-ti crea propria realitate.

Totusi nu ai renuntat usor la aceasta libertate, si de fapt nici nu poti renunta cu adevarat, intrucat ea exista ca principiu de baza al fiintei tale reale. insa, in incercarea de a ceda din fermitate in favoarea celorlalti, de teama de a nu ramane singur, sau in resemnarea fara de speranta ca nu ai alta sansa decat sa renunti la dreptul tau de a alege…ai mers pe carari diferite de cursul tau firesc si contrare alegerilor sufletului tau.

Invataturile lui Abraham

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*