Tu esti deja perfect

Noi suntem perfecti. Nu putem insa sa spunem acelasi lucru despre gandurile, convingerile, opiniile si judecatile noastre critice, care sunt in mod evident imperfecte. Aceste amintiri si programe mentale limitatoare si generatoare de confuzie sunt inserate in constiinta noastra de catre societate si de experientele pe care le-am trait de-a lungul timpului.

Daca devenim constienti de faptul ca nu suntem totuna cu amintirile noastre, noi putem deveni martorii actiunilor noastre, fara a ne simti atasati de rezultatul lor final, si ne putem astfel intoarce la starea noastra primordiala de perfectiune. Tot ce trebuie sa faci in acest sens este sa-ti observi reactiile in fata oamenilor si a diferitelor situatii, fara insa a te lasa condus de ele. Daca vei invata sa controlezi acest proces, vei deveni din ce in ce mai constient de gandurile, opiniile si judecatile tale critice, te vei distanta de ele si iti vei pastra seninatatea in toate situatiile. Daca vei putea observa o situatie fara a a o eticheta, spunand ca este buna sau rea, te vei elibera.

Din pacate, modul nostru obisnuit de operare consta in a astepta anumite situatii pentru a decide, a actiona sau a simti intr-un anume fel. Noi „devenim” in functie de circumstantele exterioare si credem ca suntem ceea ce am devenit. In acest fel, le permitem posesiunilor, circumstantelor si informatiilor din lumea exterioara sa ne defineasca identitatea.

Daca dorim sa ne restabilim conexiunea cu Divinul si sa ne regasim pacea interioara, noi trebuie sa ne intoarcem al adevarata noastra esenta si sa realizam in inima noastra ca dispunem deja de tot ceea ce ne dorim. Acest proces ne permite sa redevenim noi insine si sa traim la unison cu increderea si cu inspiratia, care ne aduc clipa de clipa persoanele si situatiile perfect pentru noi.

 

Cea mai usoara cale de a-ti trai viata

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*