Esti o fiinta nemuritoare intr-o forma fizica trecatoare

Esti o fiinta nemuritoare care a ales sa participe la aceasta experienta de viata fizica specifica din mai multe considerente minunate. Iar aceasta realitate spatio-temporala pe care o ofera planeta Pamant serveste ca loc de desfasurare, in care iti poti focaliza perspectivele catre scopul relatiei specifice.

Esti Constiinta vesnica, in prezent in acest corp fizic minunat, pentru a experimenta creatia, emotia si euforia focalizarii specifice. Fiinta fizica pe care o definesti ca fiind „tu” se situeaza la Limita Superioara a gandirii, in timp ce Constiinta, care este adevarata ta Sursa, se revarsa asupra ta. iar acele moment de entuziasm inexprimabil sunt clipele in care esti extrem de deschis si permiti cu adevarat Sursei sa se exprime prin tine.

Cateodata permiti pe deplin adevaratei naturi a fiintei tale sa se manifeste prin tine, alteori nu. Ai capacitatea de a permite intotdeauna naturii tale reale sa se exprime prin tine, si intrucat inveti sa permiti constient conectarea totala la Tine, care esti Sursa, experienta ta va fi una de bucurie absoluta. Prin alegerea constienta a directiei in care sa-ti indrepti gandurile, te poti conecta permanent la Sursa de Energie, la Dumnezeu, la fericire si la tot ce consideri a fi bun.

Abraham Hicks

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

1 Comment

  1. Foarte adevarate toate mesajele si de un real folos celor care le vor si pune in practica !
    Va sunt recunoscatoare pentru aceste masaje !
    Va multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*