Cristale cu puteri tamaduitoare

1. Cuartul roz – vindeca sufletul de traumele trecutului, face legatura cu planurile superioare ale constiintei, atrage fidelitatea si echilibrul in cuplu; creste imunitatea, actionand asupra timusului, face legatura cu centrul inimii, sugerand faptul ca este nevoie de o crestere a iubirii neconditionate intre oameni pentru a invinge bolile trupului.

2. Cuart fumuriu – calmeaza, absoarbe energiile negative, dizolva furia si sentimentele de frustrare; ajuta la depasirea problemelor, inchide ranile trecutului.

3. Cuart albastru – linisteste, elibereaza mintea de griji; util in caz de insomnii, surmenaj psihic.

4. Ochi de tigru  Are o culoare maron-aurie cu dungi sidefate, cunoscuta ca piatra a norocului, sporeste curajul, perceptia de sine, ajuta la dezvoltarea vederii interioare si simtul auto-critic, acceptarea si recunoaterea propriilor greseli, mareste capacitatea de intelegere si discernamant, echilibreaza emotional, sporeste aura, ridica materia la un nivel superior de vibratie, ajuta la descoperirea divinului; bun pentru meditatie, rugaciune, divinatie, inalta spiritul, ajuta la descoperirea perspectivelor, revigoreaza, are efect deconectant, relaxant; este benefic pentru afectiuni ale splinei, colonului, aparatului digestiv.

5. Ochi de pisica Este indicat, celor care sunt cu „capul in nori”; imbina planurile superioare cu cee inferioare, tempereaza tendintele catre exces.

6. Ochi de soim  Reda increderea de sine, demnitatea, neinfricarea; este util in probleme ale coloanei vertebrale.

7.Ametist  Denumirea sa vine de la cuvantul grec amethystos= contra betiei iar credinta populara spune ca purtand aceasta piatra poti fi crutat de betie la consumul de vin. Legenda spune ca zeul vinului, Bachus a varsat vin peste o nimfa care s-a transformat intr-un cristal violet. Este o varietate de cuart cu insertii transparente de culoare violet, mov, lila, cu dungi albe sau transparente.

Este piatra spiritualitatii, scut protector impotriva magiei negre, a blestemelor, farmecelor sau gandurilor malefice (se spune ca piatra isi schimba culoarea atunci cand impotriva purtatorului ei sunt facute farmece). Stimuleaza curajul, capacitatile extrasenzoriale, increderea in sine, respectul si pretuirea de sine. In plan fizic calmeaza durerile (piatra absoarbe durerea fizica si sufleteasca), combate viciile si dependentele, alcoolismul, calmeaza sistemul nervos, combate insomniile, eficient in diabet, migrene, reface tesuturile.

8. Acvamarin

Face parte din aceeasi clasa cu smaraldul, numele provine de la cuvantul latinesc, aqua marina (apa marii). In vechime, avea reputatia de a proteja calatorii de furia apelor atunci cand se imbarcau pe mari. Calmeaza, relaxeaza, scade teama, inlatura fobiile, deschide calea spre comunicare si relatiile interumane, poate aduce impacarea in cuplurile separate, ajuta la legarea de noi cunostinte, stabilizeaza emotiile.

In plan fizic, este benefic in afectiuni respiratorii, bronsite, tuse, alergii, bol de rinichi, inima, retentia de lichide, inflamatii, pierderi de sarcina.

9. Citrin Elimina impuritatile fizice si emotionale din organism, regleaza metabolismul glucidelor, fiind eficient in caz de diabet.

10. Chihlimbarul  Este o rasina fosila, provenita din diverse specii de pini, fosilizata in urma cu 50-60 milioane de ani; are o natura organica precum perla, coralul, jaisul si o duritate forte mica.

Reduce stresul, calmeaza energiile, inlatura ura, calauzeste bunele decizii in viata; eficient in afectiuni ale stomacului cu hiperaciditate, regleaza functia ficatului si colecistului, activitatea hormonala.

 

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*