INITIERI PENTRU BANI, ABUNDENTA SI PROSPERITATE

Trebuie sa stii ca prosperitatea si abundenta sunt dreptul tau divin din nastere. Daca acum sau in trecut te-ai confruntat cu tot felul de probleme cu banii, sau daca iti doreai pur si simplu mai multi bani, ar trebui sa stii ca nu aceasta este starea ta naturala. In mod normal noi, fiintele care suntem pe pamant, nu ar trebui sa ne facem griji in legatura cu banii.

Ia-ti cateva minute pauza de la viata ta cotidiana si gandeste-te ce anume inseamna banii, prosperitatea si abundenta pentru tine. Fa o lista cu tot ce crezi tu ca inseamna sa fii bogat: cat sa castigi pe luna (zi), cate case sa ai, masini, vacante, etc. Dupa ce termini lista incearca sa o recitesti si sa-ti dai seama cate din lucrurile trecute acolo iti sunt in posesie, si, daca nu sunt, care este motivul pentru care nu sunt?

Cand ne incarnam pe pamant, noi toti suntem binecuvantati cu creativitatea universala pentru a ne sustine „proiectele” financiare. Daca insa banii nu sunt suficienti, inseamna ca nu faci ce trebuie. Inseamna ca undeva gresesti: poate ai o conditionare negativa pe familie, poate ai chestiuni nerezolvate pe karma, poate tii energii negative blocate, poate trebuie sa indepartezi de la tine anumite persoane si lista poate continua.

Banii sunt energie care pur si simplu pluteste in jurul nostru. Daca nu ai acces la ea (ei), atunci faci ceva gresit, si ar fi bine sa accepti ajutor din afara. Exista legi spirituale care guverneaza abundenta si prosperitatea. Tu esti fiinta cu puteri nelimitate, si poti sa creezi in jurul tau tot ce-ti doresti. Trebuie sa stii cum sa primesti, dar si cum sa daruiesti.

Sunt diverse motivele pentru care in acest moment nu accesezi ce iti este menit din punct de vedere financiar.

Un ajutor din afara in reprezinta initierea reiki pe bani, abundenta si prosperitate, pentru ca iti deblocheaza caile catre banii care trebuie sa intre in viata ta.

Initierea pe bani, abundenta si prosperitate se poate face si de la distanta, costul unei astfel de initieri este 250 ron. Se primeste manual scris. Programari la 0741527954 sau  kmhaela@yahoo.com.

3 Comments

  1. Multumesc pentru aceasta initiere minunata.A fost cu totul si cu totul unica.Rauri de energie fluida au curs pe sira spinarii,senzatii si mirosuri angelice am simtit , auzit,mirosit,am plutit efectiv timp de 3 zile,initierea am simtit-o timp de 7 zile,in fiecare zi,faceam meditatia si simteam din nou energia Kundalini cum lucreaza.Am avut ,evident,ca toata lumea ceva blocaje,care s-au risipit.Acum am renascut ca Pasarea Phoenix,am vazut clar ce anume faceam gresit,pentru atragerea banilor,renuntand la acele obiceiuri,s-au deschis oportunitatile,iar acum am mereu…bani.FUNCTIONEAZA!Recomand tuturor aceasta ,initiere speciala.Numai cuvinte de lauda am pentru aceasta Maestra Reiki,o sa iau in continuare si celelalte initieri care le are,pentru o evolutie ascendenta.Namaste

  2. Buna Iuliana, ma bucur mult ca te-a ajutat aceasta initiere. Dumnezeu nu ne trimite pe pamant ca sa suferim si, atunci cand noi decidem ca este timpul sa fim fericiti, ne trimite persoanele de care avem nevoie ca sa ne inlaturam blocajele. Pentru ca, de fapt, asta presupune, in mare, o initiere.
    O zi luminoasa sa ai!

  3. A m citit cu mare atentie lucruri e drept ca tot ce am citit e mare devar dar cred ca an acest caz avem nevoie de ajutorasta e parerea mea avem multe necunoscute care le descoperim an timp cred ca am mias dori sa ma luminez mai mult nu mai avem nulte lucruri leam pierdut pe drum trebuie sa ne regasim avem catiteva lucruri de anvatat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*