Ce este legea atractiei si cum functioneaza

Tot ce vedem in jurul nostru este energie, chiar si daca ne referim doar la lucrurile fizice. Este foarte usor sa ne gandim, atunci cand trecem printr-o situatie negativa, ca nu este vina noastra, ca noi nu am atras asta. Bineinteles, daca privesti la suprafata, este posibil, insa, daca privesti substraturile a ceea ce experiemntezi, cu siguranta iti vei da seama ca, la un anumit moment dat, tu ai facut posibila intrarea acelei situatii in viata ta.

Gandurile noastre afecteaza vibratia noastra, in concluzie, afecteaza viata pe care o traim. Mintea noastra este de fapt un fel de traducator a ceea ce sufletul nostru transmite, astfel incat noi vedem la nivel fizic ceea ce sufletul nostru, sau divinitatea, ne transmite la nivel spiritual. Daca gandurile tale sunt bune, ele vibreaza pe o frecventa inalta, si se materializeaza in viata ta printr-un eveniment fericit. Daca gandurile tale sunt negative, ele vibreaza pe o frecventa joasa, si se materializeaza in viata ta printr-un eveniment sau o situatie nefericita.

Daca, de exemplu te uiti la televizor la o multime de stiri cu conotatie negativa, sau la emisiuni gen cancan, vei primi informatia ca lumea se invarte doar in jurul acestor genuri de personaje. Adica, vei avea o parere proasta despre tot ce reprezinta lumea. Indiferent cat de mult te vei plange prietenilor ca nu vezi pace in lume, ca oamenii nu sunt fericiti, de fapt tu propagi si sustii exact sentimentele de care te temi. Deci, daca tu continui sa urmaresti acelasi gen de emisiune, vei vedea in viata ta fizica tot felul de evenimente asemanatoare.

Cand incepi sa crezi in legile universului, cand incepi sa crezi ca tu esti de fapt energie nonfizica, si ca Dumnezeu nu te-a trimis aici ca sa suferi, ci ca sa fii fericit, de-abia atunci poti sa spui ca ai ajuns exact la nivelul la care te identifici cu insasi sursa ta. Trebuie sa ai incredere ca emotiile pe care tu le simti, ca intuitia ta functioneaza, si ca ti se transmit exact acele mesaje de care ai nevoie intr-o anume situatie. Nu trebuie sa crezi ca poti sa rezolvi sau sa obtii un anumit lucru, sau un anumit eveniment nefericit, trebuie sa crezi ca poti sa obtii absolut orice iti doresti. Insa, trebuie sa-ti doresti asta atat de mult, incat sa poti urni rotile universului, la nivel energetic.

Priveste in jurul tau: asta este ce ai gandit la un moment dat. Daca vrei sa schimbi sau sa obtii altceva, te sfatuiesc sa incepi sa-ti schimbi gandurile.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*