Esti co-creator intr-un univers magnific divers

Daca ai capacitatea de a-ti imagina sau chiar de a te gandi la ceva, atunci universul are capacitatea si resursele necesare pentru a-l crea si a ti-l oferi pe deplin tie, pentru ca acest univers este precum o bucatarie bine aprovizionata, cu orice ingredient inchipuit la dispozitia ta. Si in fiecare particula a universului se gaseste obiectul dorintei si absenta lui. Aceasta perspectiva a abundentei si a lipsei ei este mediul propice in care focalizarea este posibila – iar focalizarea activeaza legea atractiei.

Daca nu ai capacitatea de a cunoaste ceea ce vrei, nu vei avea nici capacitatea de a cunoaste ceea ce nu vrei. Si fara capacitatea de a nu sti ce vrei, nu vei putea sti ce vrei. Asadar, este firesc ca prin expunerea la experientele de viata sa ia nastere preferintele tale naturale, firesti. De fapt, aceste preferinte sunt emise de tine in orice moment al zilei, la diferite nivele ale fiintei tale. Chiar si celulele corpului tau au propria existenta si emana propriile lor preferinte – si fiecare preferinta este recunoscuta de catre Sursa si i se raspunde imediat, fara exceptie.

Imagineaza-ti ca esti bucatar sef intr-o bucatarie extrem de bine aprovizionata, care contine oricare ingredient pe care ti-l poti imagina. Ai o viziune clara si stii exact cum sa combini acele ingrediente. In timp ce lucrezi, esti constient ca exista multe alte ingrediente care nu sunt adecvate creatiei tale, asadar nu le folosesti, dar, in acelasi timp, nu te simti deranjat de prezenta lor. Pur si simplu folosesti acele ingrediente care imbunatatesc valoarea creatiei tale, si lasi la o parte ingredientele care nu se potrivesc cu prajitura ta.

Unele din ingrediente se armonizeaza cu creatia ta, altele nu. Desi esti constient ca prin adaugarea unora dintre aceste ingrediente nepotrivite creatiei tale vei distruge complet prajitura, nu simti nevoia sa impingi intr-un colt toate acele ingrediente sau sa le elimini din bucatarie, deoarece intelegi ca nu exista nici un motiv pentru ca ele sa ajunga in prajitura ta, daca tu nu le adaugi in ea. Si din moment ce stii cu claritate care ingrediente imbunatatesc reteta si care nu, nu simti nici un fel de grija cu privire la diversitatea de ingrediente care exista.

 

Abraham Hicks

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*