Sa faci din iubire piatra de temelie

 

Sa pui iubirea pe primul loc inseamna sa stii ca universul te sustine in crearea binelui, a sacrului si a frumosului. Inseamna sa stii ca te afli pe Pamant cu un scop si ca scopul insusi va crea oportunitatile pentru a fi dus la indeplinire. Sa doresti iubirea, sa crezi in puterea iubirii, toate acestea sunt lucruri minunate. Dar roata atinge drumul spiritual in locul in care decidem daca actionam sau nu, in virtutea iubirii.

Una dintre zonele in care nu este intotdeauna simplu sa pui iubirea pe primul loc este cea a banilor. Si nu din cauza ca subiectul ar fi mai complicat decat oricare alt domeniu al vietii, ci pentru ca, pur si simplu, mentalitatea inradacinata in lume este aceea ca profitul, si nu iubirea, este piatra de temelie. Intr-o lume dominata de saracie, aceasta mentalitate are sens. Intr-o lume in care saracia nu ar exista, ea nu ar avea nici un sens.

A pune iubirea pe primul plan nu presupune o viata de „sacrificiu”, asa cum multi au fost invatati sa creada. De fapt, este exact invers. Sa pui iubirea pe primul plan inseamna sa stii cine esti si ca ai dreptul la miracole. Sa pui iubirea pe primul loc inseamna sa stii ca universul te sustine in crearea binelui, a sacrului si a frumosului. Inseamna sa stii ca te afli pe Pamant cu un scop si ca scopul insusi va crea oportunitatile pentru a fi dus la indeplinire.

Sa faci din iubire piarta ta de temelie nu te determina sa „pierzi” ci este calea prin care, in final, inevitabil, vei castiga. Deoarece este ceea ce daruiesti, vei primi, iar ce refuzi, iti va fi refuzat. Universul tine un echilibru perfect.

Legea compensatiei divine

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*