CE SUNT CHAKRELE SI CE ROL AU ELE

 

Chakrele sunt acele puncte energetice care ne conecteaza cu divinitatea si care, daca functioneaza cum trebuie, ne ofera viata pe care o dorim. Gandeste-te ca cele 7 chakre care se afla in corpul tau sunt acea energie de care ai nevoie sa ai viata perfecta. Daca vreuna din ele este inchisa (atunci cand nu trebuie), sau daca nu este echilibrata, o sa intampini tot felul de probleme sau intarzieri in domeniul pe care respectiva chakra il reprezinta.

Chakra 1, prima chakra, localizata la baza coloanei, are cuuloarea rosie si este chakra care ne asigura legatura cu pamantul. Atunci cand este echilibrata, ne face sa ne simtim bine si in siguranta oriunde ne-am afla, si ni se „indeplinesc” cam toate dorintele. Daca este inchisa iti este mai mereu teama, in special de calatorii.

Chakra 2: De culoare galbena, are legatura cu sexualitatea si cu sentimentele. Atunci cand este deschisa, ai totala incredere in tine, in special in legatura cu relatiile sentimentale. Daca ai probleme emotionale, sau simti ca nu poti sa-ti inlaturi anumite frici, este din cauza faptului ca aceasta chakra este inchisa.

Chakra 3, chakra plexului solar, de culoare galbena, are legatura cu respectul si stima de sine. Practic, daca aceasta este deschisa, avem multa incredere in capacitatile noastre, si credem ca totul va functiona cum trebuie in viata noastra. Atunci cand este inchisa esti timid, nu ai incredere in tine, esti pasiv, si nu poti sa iei decizii foarte clar si repede.

Chakra 4, chakra inimii, culoare verde, are legatura cu dragostea, emotiile si afectiunea. Atunci cand este deschisa, simti foarte multa compasiune si iubire fata de cei din jur si fata de situatiile neplacute prin care trec ceilalti. Atunci cand este inchisa, esti distant fata de ceilalti.

Chakra 5, chakra comunicarii, de culoare albastra, este chakra care ne ajuta atunci cand dorim ca ceea ce exprimam sa fie intotdeauna bine inteles. Aceasta chakra ii ajuta in special pe artisti, care stiu cum sa isi transmita mesajul mai departe prin intermediul operelor lor. Inchisa, esti introvertit si incerci sa nu iesi in evidenta.

Chakra 6, sau cel de-al treilea ochi, de culoare indigo, are legatura cu intuitia si ne ajuta ori de cate ori anumite lucruri invizibile ne deranjeaza. Atunci cand este deschisa, imaginatia ta ia proportii uriase. Daca nu stii sa mentii un echilibru, este foarte posibil sa incepi sa ai halucinatii, venite fie din imaginatia ta, fie de la univers.

Chakra 7, ultima chakra superioara, de culoare violet, este chakra intelepciunii, si a comunicarii cu divinitatea. Daca este prea „activa”, esti o persoana intelectuala si tinzi sa-i judeci pe ceilalti sau sa devii prea pragmatica. Daca este inchisa, esti foarte rigid in gandire in ceea ce priveste spiritualitatea, ducand pana la faptul ca te consideri ateu.

Daca vrei sa-ti deschizi foarte repede chakrele, pur si simplu poarta culoarea respectiva cateva ore. Fluxul energetic va incepe sa se manifeste si vei vedea schimbari benefice in existenta ta. Cuulorile chakrelor sunt culorile curcubeului (ROGVAIV), luate de jos in sus: rosu, orange, galben, verde, albastru, indigo si violet.

„Ghid de evolutie spirituala”, Emilia Mogosanu http://www.mesaj-divin.com/produs/ghid-de-evolutie-spirituala/

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*