Cum stii ca esti pe misiunea ta?

Asa cum am spus de atatea ori, misiunea personala are legatura cu ceva ce ne place la nebunie sa facem, si cu ceva ce ne displace. Acel ceva care ne place poate sa fie un hobby, sau o pasiune de-a noastra, in special dezvoltata in timpul copilariei. Doar ca, pe masura ce crestem, incepem sa „imprumutam” mentalitatea celor care ne inconjoara. Asadar, cum facem sa revenim la ceea ce ne place sa facem, si ce ne implineste?

Atunci cand ne pricepem la ceva, ne pricepem cu un motiv. Uita-te in trecutul tau si observa toate lucrurile la care ai fost bun, si unde ai avut un succes. Mai ales, fii atent la ceva ce ai facut cu usurinta, mai ales daca celor din jurul tau li s-a parut destul de greu. Cand faci ceva unde observi ca timpul trece fara sa-l simti, sau cand iti pare rau ca ai foarte putin timp la dispozitie, este un semn foarte clar ca „face parte” din misiunea ta.

Gandeste-te care sunt pasiunile tale, si hobby-urile tale. Poate ca o sa spui ca nu poti sa faci bani din pasiunea ta, si eu vin si-ti spun ca te inseli. De fapt, exact aici ar trebui sa-ti adresezi intrebarea: de ce sa nu fac bani din asta? Oricand poti sa incepi o afacere, orice vezi in jurul tau de fapt a fost la inceput ideea unei anumite persoane, si-a dat seama ca poate s-o faca din pasiune, si a pus-o in practica. Confucius spunea ca, daca descoperi ceva la care te pricepi si faci bani din asta, e ca si cum n-ai munci niciodata.

Acum aproximativ 6 ani a venit la mine o doamna care lucra in domeniul bancar, si era tare nefericita. Dupa sedinta cu mine si-a dat seama ca de fapt ii place foarte mult sa croseteze si sa tricoteze, asa ca s-a apucat sa faca o afacere din asta. Si acum castiga bani (de cateva ori mai multi decat facea in banca), facand ceva ce-i place, si cu mare usurinta (de exemplu, cand se uita la un film sau citeste o carte). Nu e niciodata prea tarziu sa-ti descoperi pasiunea, insa este pacat sa tot amani.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*