Cum sa ceri ajutor ingerilor

Ingerii sunt mereu in jurul tau, si mereu dispusi sa te ajute. Si este foarte usor sa le ceri ajutorul, pentru ca ei nu te judeca, pur si simplu stau pe langa tine si incearca sa tea jute. Insa este necesar ca tu cumva sa initiezi acest proces. In primul rand trebuie sa te gandesti ca meriti ca ei sa te ajute, si ca poti sa le ceri ajutorul fara sa apelezi la anumite rugaciuni. Pe ei trebuie sa-i intrebi exact ce te intereseaza, nu sa pierzi timpul cu tot felul de prostii. Schimba-ti mentalitatea in ceea ce-i priveste.

 

Asadar, daca ai nevoie de ghidare, sau protectie, sau ai nevoie sa te vindeci, sau ai nevoie sa te eliberezi de energia negativa din jurul tau, o metoda foarte buna pentru a face asta este sa ceri ajutorul ingerilor. Poti s-o faci printr-o simpla meditatie, sau pur si simplu sa spui ca vrei sa afli o infromatie, le dai la dispozitie 48 de ore, si le ceri sa-ti trimita semne pe care tu sa le poti interpreta. Sau, poti sa stabilesti ca daca vezi anumite semne, esti pe calea cea buna. Totul trebuie sa fie foarte foarte simplu, altfel implicit si alte energii, si primesti atatea semne, ca nu vei mai stii ce si cum.

 

Ingerul tau pazitor de aia sta pe langa tine, ca sa vada cum te poate ajuta. Dar, daca tu nu-i ceri, sau nu stabilesti o anumita cale de comunicare, mesajele dintre tine si el sunt intrerupte. Este o diferenta foarte mare intre lumea asta fizica si unde stau ei, si este necesar ca tu sa faci un pas catre ei, nu invers. Sa spunem ca vrei sa afli daca este bine sa te muti intr-o alta tara: ori apelezi la un profesionist, ori decizi tu sa-ti imbunatatesti relatia cu ingerul tau pazitor. Din momentul in care tie iti trece prin cap vreo idée, acest inger stie daca e bine sau nu pentru tine. Si incepe sa-ti dea vise, sau anumite mesaje, sau articole, cursuri reduse, etc. Asta-i unul din motivele pentru care unora li se intampla tot felul de nenorociri. Daca tu de exemplu n-ar trebui sa te muti in tara aia, dar o faci, incepi sa te imbolnavesti, divortezi, pierzi bani, etc, pana cand revii. Si chiar si dupa ce te muti in tara, tot este posibil sa dureze 24 de luni pana cand iti revii (cam atat dureaza sa schimbi toate aspectele vietii).

 

Comunicarea cu ingerii tai inseamna de fapt comunicarea cu tine. Este foarte important sa primesti toate mesajele de la ingeri, si sa le interpretezi. Daca pierzi vreunul, este posibil sa pierzi toata semnificatia. Aceste semne sunt ca piesele unui puzzle. Nu lua nici o decizie importanta pana cand nu te convingi de faptul ca asta iti face bine.

 

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*