Meditatie in Orasul povestilor

Aseaza-te cat mai relaxat, si incepe sa numeri de la 20 inapoi. Relaxeaza-te din ce in ce mai mult, pana cand simti ca nu prea mai ai controlul asupra corpului tau. Revizuieste mental problema pentru care ceri ajutor. Afirma mental ca ceea ce faci are rezultate si ca te astepti sa le vezi in planul fizic. Imagineaza-ti o usa sau un portal minunat, ornate cu fel de fel de bijuterii, cat mai frumos. Simte iubire pentru portal si ceea ce se afla dincolo de el. Cu cat simti mai multa iubire, cu atat mai repede vei primi raspuns. Scalda portalul minunat in lumina alba stralucitoare. Te indrepti spre el, si pe masura ce te apropii vezi ca se deschide.

In interior vizualizeaza un taram ca de basm, in care te simti iubit si in siguranta. In acel taram este o gradina frumoasa, cu tufe de trandafiri complet inflorite. Observa trandafirii de culori diferite. Mergi la una dintre tufe si uita-te cu atentie la una dintre flori. Observi o picatura de apa ramasa de la o ploaie recenta, cum straluceste in lumina.

In acel taram se afla o banca universala, plina cu toti banii din lume, sub forma de dom, cu coloane impresionante, de marmura. In timp ce contempli cladirea, intri in interior si observi ca este la fel ca oricare alta banca, insa nu trebuie sa-ti faci griji pentru soldul contului tau, pentru ca este reaprovizionat constant. Trebuie doar sa ceri, avand clar in minte scopul acelor bani.

In acel oras mai exista si o statiune pentru sanatate si viata eterna, in fata careia se afla o piscina cu flori de lotus. Pur si simplu doar plimbandu-te pe acest hol de intrare, cu toate ierburile si plantele, este tonic pentru sanatatea ta. Lumina pare sa emane din podea, pereti si tavan. Este energia vietii. Mai ai si un jacuzi, in care te poti cufunda, si camera pentru exercitii fizice, pentru masaj, etc. Daca ai o problema mai veche de sanatate, aseaza-te in fata unei oglinzi immense repara imaginea ta din oglinda, astfel ajutand la repararea ta din realitate.

Mai exista si un centru universal de comert, unde dai ceva de valoare si vei primi ceva de valoare in schimb. Mai exista si Tribunalul Suprem, unde toate nedreptatile sunt rezolvate.

Mai sunt multe alte cladiri stralucitoare si cu turnulete, dar cea mai mare este Casa universala de intelepciune, unde orice intrebare pui isi gaseste raspsunul, si orice problema isi gaseste Solutia magica. Este cladirea cu turla inalta si turnulete mai mici. Inainte de a intra inauntru, multumeste Creatorului pentru existenta ta. Cum intri, observi o liniste totala, si o mare sala. In partea dreapta este un laborator imens, unde iti poti folosi cheia pe care ai primit-o inainte de a intra in oras. In partea stanga este spatiul de meditatie, unde meditezi si primesti orice raspuns.

Cere ajutor si ghidare in ceea ce te framanta. Cu ochii inca inchisi vizualizeaza deasupra capului tau, la 30 de cm, o sfera de lumina. Permite-i sa intre in corpul tau pana cand ajunge la chakra 3. Acum vezi cum problema ta se rezolva. Cand consideri ca termini trimite sfera in afara corpului tau, de unde a venit. Treci inapoi prin portal, dar lasa portalul deschis, astfel incat sa manifesti tot ce doresti.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*