Totem Reiki

Totem Reiki a fost fondat de Maestrul Reiki Stephanie Brail. Este o deosebită acordare de a te conecta și de a afla mai multe despre animalele totem din viața ta.

În introducerea sa, ea explică: „De ce suntem interesați în mod special în ceea ce privește animalele totem și Reiki este” tipul specific de energie „pe care un animal totem îl poate aduce la sesiunile de vindecare”.

Totemul Reiki se bazează pe premisa că toți avem o legătură spirituală cu un „totem” animal care servește drept îndrumător spiritual și ajutor în timpul vieții noastre. Animalul totem este conectat la spiritul tău.

Scopul Totem Reiki este să te conecteze cu totemul tău de animale personal (dacă nu l-ai făcut deja) și apoi să ceri animalului să te asiste în sesiunile de vindecare.

În plus, acordarea este destinată să vă consolideze și să va îmbunătățiți relația cu propriul totem animal. Dacă nu v-ați conectat încă la totemul dvs., această acordare vă va ajuta să faceți conexiunea. Dacă aveți deja o conexiune puternică, acordarea va face pur și simplu conexiunea chiar mai puternică.

Animalele de totem care apar în Totem Reiki nu trebuie să fie animale „reale”. Ele pot fi animale magice sau mitice, cum ar fi unicornii sau dragoni. S-ar putea să fiți surprins de ceea ce va veni să vă ajute!

Pretul este 40 de ron, initierea se face la distanta, programari la kmhaela@yahoo.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*