Actionati cu tact si rabdare

Mulți dintre dvs. se luptă cu nerăbdarea, în timp ce așteptați ca visele dvs. să se desfășoare, cu toate acestea, sugerez că există momente de acțiune și de odihnă. Veți ști când să luați măsuri, deoarece veți avea o dorință puternică pentru a face următorul pas spre visele dvs. Veți ști că este timpul să vă odihniți atunci când doriți acest lucru, sau pur și simplu nu există nimic altceva de care sa aveți nevoie in acest moment.

 

Nerăbdarea de fapt este teama dvs. purtând o mască. Dacă aveți cu adevărat încredere în Dumnezeu, veți ști că toate rugăciunile dvs. sunt preluate în timp util. Ar putea dura ceva timp pentru a vă elibera noțiunile de nevrednicie. Ar putea dura ceva timp ca universul să coordoneze evenimentele pentru a vă aduce ajutorul și asistența de care aveți nevoie. Este posibil să aveți timp să vă pregătiți pentru a vă primi visurile.

 

Asa ca pana cand timpul va veni pentru a va schimba viata in mai bine, rugați-vă pentru aceste lucruri:

  1. Rugați-vă pentru visul însuși
  2. Rugați-vă să eliberați toate blocajele interioare pentru a vă primi visul
  3. Rugați-vă să fiți gata să vă primiți visul

La rugăciunile dvs. se va raspunde cu siguranta, insa mai intai cautati calea pentru a va elibera de fricile dvs.interioare si apoi de fricile exterioare. Dacă cereți îndrumare, veți fi ghidat până când veți auzi sau veți observa snumite semne. Munciti cu latura dvs. interioară, și cu siguranta veți vedea rezultatele în lumea exterioară.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*