Dumnezeu este intotdeauna cu noi

 libris.ro

 

Asa cum am scris si in titlu, Dumnezeu ne vrea fericiti si impliniti intotdeauna, insa noi suntem cei care ne blocam datorita ego-ului nostru.

 

Pentru un moment închide ochii, inspira aerul si bucura-te de viata ta din prezent. Ia câteva minute pentru a mulțumi pentru tot ce ai în viața ta. Misca-ti bratele si picioarele si fii recunoscator ca poti face asta. Respira și fii recunoscător pentru aportul de aer. Concentreaza-te pe scaunul pe care te afli și fii recunoscător pentru sprijinul său. Închide ochii și simte dragostea îngerilor tai, pe măsură ce te îmbrățișează.

 

Ai liberul arbitru, deci întotdeauna tu alegi abundența, sprijinul și dragostea disponibila indiferent de circumstanțele tale de viață. Este o iluzie că vei fi lăsat vreodată singur sau vei deveni separat de dragostea și sprijinul lui Dumnezeu.

 

Dumnezeu lucrează în mod ciudat și misterios într-adevăr și vi pe pământ intr-un moment în care este tot mai important să ai încredere în dragostea lui Dumnezeu față de tine, să ai încredere în îndrumarea lui așa cum apare prin cunoașterea subtilă și dorințele din inima ta. Da-ti seama ca poti alege să fi în pace si armonie cu viata ta. Vei observa că oamenii devin foarte polari în opiniile lor și totuși trebuie să alegi să recunosti toate perspectivele ca demne de luat în considerare. Ai observat ca mereu gasesti aurul în mijlocul plumbului? Ca incepi sa găsesti căptușeala de argint în norii negri? În aceste momente trebuie sa alegi sa te concentrezi pe ceea ce este bun si adevarat in viata ta, adica sa îl găsesti pe Dumnezeu prezent în viața ta oricând.

 

Dumnezeu este întotdeauna cu tine. Bucuria și sentimentul cerului pe pământ este întotdeauna la dispoziția ta. Trebuie să lucrezi mai mult uneori, să simți prezența lui Dumnezeu și să cauti frecvențele cerului. Cauta toate lucrurile pentru care esti recunoscător. Evita judecarea sinelui tau și a altora. În aceste eforturi de dragoste veți da naștere conștiinței lui Hristos în inimile voastre și veți permite ca dragostea lui Dumnezeu să curgă prin voi în lume.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*