Poti sa manifesti tot ce-ti doresti

Poveste inspirationala

 

A fost odata un om care s-a hotarat sa mearga dintr-un sat in altul, pentru a face negot. Si tot mergand, a inceput sa oboseasca si si-a dorit sa gaseasca un loc unde sa se intinda. Cum priveste in dreapta sa vede un copac frumos, cu o coroana bogata. Ajunge la tulpina copacului, si multumeste pentru ca a gasit un loc unde sa stea.

 

-Cum ar fi daca as avea si un loc unde sa ma odihnesc?

 

In urmatoarea secunda apare langa el un pat mare, din iarba, numai bun pentru odihna. Asa ca omul nostru se puse pe el, si adormi imediat. Peste cateva ore se trezeste si se intreaba iar:

 

-Cum ar fi daca as avea ceva bun de mancat?

 

Nici n-a terminat bine sa-si exprime dorinta, ca langa el a aparut o masa plina cu tot felul de bunatati. Dupa ce s-a ospatat, si si-a dat seama ca momentan nu mai are nici o dorinta imediata, a inceput sa se intrebe si gandurile negre au inceput sa-i dea tarcoale.

 

  • Este foarte ciudat cum, imediat ce ma gandesc la ceva, si apare. Oare nu este vreun demon aici care vrea sa ma chinuie si sa-si bata joc de mine?

 

Si bineinteles ca demonul a aparut, si a inceput sa-l tortureze. Omul a inceput sa se sperie foarte rau, si si-a spus ca daca demonul va continua asa, il va ucide. Si demonul l-a ucis.

 

De fapt omul nostru s-a oprit sub un copac al dorintelor, care-i transpunea in realitate tot ce-si dorea. Acum gandeste-te: daca si tu te afli in fiecare secunda sub acest copac si manifesti tot ce-ti doresti? Nu-i asa ca ai incepe sa-ti indepartezi fricile si sa te schimbi?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*